Blue Bay's

Omat koirat

Kasvatit

Pentueet

In Memoriam

Näyttelytuloksia

Rotumääritelmät

Artikkeleita

Linkit

Etusivulle

 

In English

 

 

 

 

 

 

 

 

Olen melko myöhäisessä elämänvaiheessa kiinnostunut koirista ja sen myötä kasvattamisesta. Ensimmäiset koirani omistin vuonna 2001, ja melko pian sen jälkeen, vuoden 2002 alussa alkoi Blue Bay's -kennelin kasvatustyö.

Toki elämääni on kuulunut lapsuudessa mm. mummolan karjalankarhukoira "Nöpö", ja maalla lähes koko ikäni asuneena muitakin lemmikki- ja kotieläimiä. Koiraharrastus on kuitenkin vienyt mukanaan, enkä usko että kiinnostus helposti loppuisi.

Kurssit ja koulutus:

• Suoritin syyskuussa 2001 kehätoimitsijakurssin ja saman vuoden marraskuussa kasvattajan peruskurssin.

• Lokakuussa 2005 suoritin hyväksytysti kasvattajan jatkokurssin.

• Vuonna 2008 suoritin hyväksytysti näyttely- ja ulkomuototuomarien alkeiskurssin.

Olen erittäin aktiivinen kehätoimitsija, ja kesäkauden viikonloput olen pääsääntöisesti jossain näyttelyssä kehässä töissä. Usein näyttelypäivä ei pääty oman rotukehän loppumiseen vaan moni näyttelytoimikunta pyytää apua vielä ison kehän pyörittämiseen, joko kokoamaan koiria esiarvostelukehään tai ryhmäkehien kuuluttajaksi. Onneksi olen harrastusteni ja leipätyöni kautta tottunut esiintymään, joten ramppikuume ei minuun helposti iske. Yhdistysaktiivikin voisin sanoa olevani. Toimin useita vuosia Suomen Griffonyhdistys ry:n eri luottamustehtävissä, tosin nykyisin olen SGY:n hallituksen varapuheenjohtaja ja Griffon-Uutisten päätoimittaja.. Keski-Suomen Kennelpiiri ry:n jäsenmääräisesti suurimman koirakerhon, Keski-Suomen Kennelkerho ry:n puheenjohtajana olen toiminut myös useamman vuoden.

Jäsenyydet:

• Suomen Kennelliitto ry

• Suomen Griffonyhdistys ry

• Suomen Kääpiökoirayhdistys ry

• Keski-Suomen Kennelkerho ry

Mikrosirumerkitsijäksi pätevöidyin 04.11.2009 suoritettuani helmikuussa 2009 tunnistusmerkitsijän peruskurssin ja tekemällä tarvittavan määrän harjoitusmerkintöjä, jotka on tarkastettu ja hyväksytty. 1.1.2009 ja sen jälkeen syntyvät pennut on tunnistusmerkittävä ennen kuin ne rekisteröidään Suomen Kennelliitossa.

Mikäli tarvitset mikrosirua koirallesi, ota yhteyttä

marko.salmela(at)pp2.inet.fi tai puhelimitse 040 58 59 987.